“Ciao Ciao” Festival 28 maggio a Teurastamo

“Ciao Ciao” Festival 28 maggio a Teurastamo

21 Aprile 2022 Off Di Circolo Italiano
” Ciao Ciao ” festival 28.5.2022 Teurastamo:/mappa e come arrivare /kartta ja miten tulla
 
FI# in italiano piú in basso:
“Ciao Ciao” festival on italialainen kulttuuritapahtuma, joka tuo Suomeen italialaista musiikkia, taidetta, designiä ja ruokaa eli kaikkea, mistä Italia on tunnettu ja arvostettu Suomessa ja ympäri maailmaa.
Haluamme tuoda Helsinkiin pienen palan Italiaa ja tuoda tutuksi mitä Italialaisten yhdistyksen Suomessa tekee jo 40 vuoden ajalta Helsingissä.
Suomessa asuu myös monia italialaisia taiteilijoita ja haluamme tuoda heitä tunnetuksi myös suuremmalle yleisölle ja tarjota italialaista kulttuuria kaikille kiinnostuneille.
Ohjelmassa on mm. musiikkia, taidetta ja erilaisia työpajoja.
Voit tulla maistelemaan italialaisia herkkuja, shoppailemaan ja nauttimaan italialaisesta tunnelmasta .
Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on avoin kaikille. Eri taiteenalojen ammattilaiset ovat mukana luomassa monipuolista ohjelmaa kaikille ikään katsomatta. Myös lapset ovat tervetulleita ja tapahtumassa löytyy tekemistä myös perheen pienimmille!
Tapahtumassa on huomioitu myös esteetön liikkuminen.
Mukana on monipuolisesti kumppaneita ja näytteilleasettajia italian kulttuurin, ruokakulttuurin, taiteen ja elämän eri alueilta.
Koko ohjelmaa julkaisuu pian!
 
” Ciao Ciao” Festival è un evento che nasce dalla voglia di portare una parte d’Italia ad Helsinki.
Il festival è una sorta di contenitore, che accoglie tutto quello che il Circolo degli Italiani in Finlandia fa a Helsinki da oltre 40 anni: arte, cibo, cultura, design.
“Ciao Ciao” Festival presenterà una serie di eventi, live performances e workshops al Teurastamo, una bellissima area di Helsinki con molti riferimenti artistici e culinari.
Le bancarelle, i workshops organizzati e gli artisti sul palco, ricreeranno l’autentica atmosfera italiana. In programma ci sarà un mercato di prodotti tipici gastronomici, tributi ai grandi cantautori italiani,, esposizioni di Vespe e automobili d’epoca FIAT e, per i più piccoli, giochi e arte.